Kolbenschmidt Filters

 

Als Revisie bedrijf stellen wij de hoogste eisen aan de onderdelen die wij plaatsen en leveren, daarom zijn wij leverancier van o.a. filters van KOLBENSCHMIDT.

Het programma van KOLBENSCHMIDT bestaat uit oliefilters, luchtfilters, brandstoffilters, interieurfilters en transmissiefilters. KOLBENSCHMIDT( KS) fabriekant van diverse motordelen zoals zuigers, kleppen, cilinderkoppen etc., weet als geen ander van welke kwaliteit een filter moet zijn. Alle Basis begrippen over lucht, olie en brandstof filters zijn terug te vinden in de Technische Brochure van KS (engelstalig).

Levering van motordelen, turbo's en koppakkingsets

Ook voor levering van koppakkingen, cilinderkoprekbouten, klepstoters, motorpakkingsets, zuigerveren, zuigers, nokkenassen en andere motordelen kunt U bij ons terecht. Ons programma bestaat uit verschillende soorten merken. Wij zijn MasterTurbo Dealer en leveren daarom ook nieuwe of gereviseerde turbo's.

 

Van Harte welkom

U bent van harte welkom bij HK Technics aan de Buitenvest 44 te Bergen op Zoom, of stel gerust telefonisch Uw vraag, wij zijn te bereiken onder telefoonnummer ++31(0)164-254399.

 

 

About Us | Site Map | Privacy Policy | Contact Us | ©2006 HK Technics