HK Technics helpt U vooruit!

Welkom bij HK Technics cilinderkop en motoren revisie Bergen op Zoom.
Wij zijn  een bij de Bovag aangesloten revisiebedrijf en al ruim 15 jaar actief voor Autobedrijven, Dealers, Fleetowners,  jachtwerven en industriële bedrijven.  

  • Wij zijn gespecialiseerd in het reviseren van cilinderkoppen.  Levering van nieuwe
    en gereviseerde cilinderkoppen voor een groot aantal merken diesel, benzine en lpg motoren
  • Cilinderkop vlakken, controleren op scheuren d.m.v.afpersen
  • Motoren reparatie of herstel
  • Motoren revisie, overmaats boren en honen van cilinders en cilinderblokken behoort tot ons takenpakket.
  • Verkoop van onderdelen voor verbrandingsmotoren zoals zuigers, lagers, kleppen, koppakkingen, distributiesets, EGR kleppen en andere motormanagementdelen, alle onderdelen die wij leveren zijn uitsluitend van OEM kwaliteit.

Mocht U toch nog een vraag hebben over motoren/cilinderkop revisie of onderdelen, U bent van harte welkom aan de Canadaweg 7b in Halsteren. Telefonisch zijn wij te bereiken door de week van 8.30 tot 17.30 onder telefoonnummer +31(0)164-254399

  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image

REVISIE

HK Technics helpt U vooruit! Wij zijn het verlengstuk van Uw werkplaats. Cilinderkop vlakken, revisie, begrijpelijk heeft U niet alle kennis en apparatuur in huis om een revisie uit te voeren. Wij hebben dat wel, vele Autobedrijven, fleetowners, industriële bedrijven en bevlogen particulieren weten inmiddels hun weg naar HK Technics te vinden.

ONDERDELEN

Onderdelen leveren wij uitsluitend van vooraanstaande merken welke hun naam al hebben waargemaakt in o.a. de automotive industrie. Motordelen, pakkingen, nokkenassen, tuimelaars, hydraulische stoters, motormanagementdelen en High Performance motordelen zitten in ons leverings pakket. Wij doen steeds ons best om alleen maar OEM kwaliteit te leveren.

COMMON RAIL DIESEL

Common Rail Injectie, niet meer weg te denken bij de hedendaagse diesel motor. De CR injector een precisie onderdeel, dat  met zijn snel wisselende inspuittijd en brandstof druk van wel 200 tot  2000 bar altijd in top conditie moet zijn, kan in slechte conditie een bron van storing zijn. Onze volautomatische testbank geeft na de test procedure een volledig uitgeprint verslag.

CONTACT

U bent van harte welkom op het nieuwe adres aan de Canadaweg 7b in Halsteren. Heeft U een lekke koppakking, gebroken distributieriem, vragen over een revisie of deel revisie, motordelen, motormanagementdelen neem gerust telefonisch contact met ons op. +31(0)164-254 399 of kom vrijblijvend langs aan de Canadaweg 7b in Halsteren.

info@hktechnics.nl
Bij e-mail graag kenteken of motorcode toevoegen.

Canadaweg 7b, 4661 PZ Halsteren   Tel. +31(0)164-254 399